Brandstof, Olie & Smeermiddelen 

Bij ReGi Watersport kan je terecht voor de juiste brandstoffen, oliën & smeermiddelen. Deze producten worden zonder verzendkosten bezorgd in de Drechtsteden met ons eigen vervoer. 

ReGi Watersport is dealer van Ecomaxx boat fuel 4 en wij leveren uit voorraad cans van 5 liter

 

Dit is het nieuwe Aspen voor je buitenboordmotor!

Ecomaxx Boat Fuel 4 is een ultraschone, lang houdbare, ongelode benzine voor alle hoogpresterende in- en buitenboordmotoren. De benzine veroudert niet, waardoor de motor altijd start! Zelfs na een lange winterstop. Bovendien zorgt het voor een schonere verbranding, aanzienlijk minder uitstoot van schadelijke stoffen én minder rook- en geuroverlast.

 

 

-Aanzienlijk minder uitstoot van schadelijke stoffen

-Meer dan 3 jaar lang houdbaar

-Ideaal voor het aftanken vóór de winterstop

-Voorkomt startproblemen, zelfs na een lange winterstop

-Mengbaar met alle soorten pompbenzine

-Vervangt Euro 95 en Super Plus 98

-Voorkomt carburateurproblemen

-High octane rating RON > 98 MON 93

 

 

ALTIJD STARTEN, OOK NA LANGE TIJD    STILSTAND

 

Ecomaxx Boat Fuel 4 is meer dan 3 jaar houdbaar. De kwaliteit van de benzine blijft zo lang behouden dat startproblemen verleden tijd zijn. Zelfs na een lange winterstop! Tank daarom je in- of buitenboordmotor vóór de winterstop af met Ecomaxx Boat Fuel 4. De benzine is mengbaar en uitwisselbaar met alle soorten pompbenzine.

DE IDEALE OVERWINTERINGSBENZINE

 

 

Brandstofproblemen na langdurige stilstand zijn vaak het gevolg van water dat met ethanol uit gewone benzine uitzakt. Ecomaxx Boat Fuel 4 bevat geen ethanol, waardoor corrosie en sludgevorming in carburateurs kan worden voorkomen. Ook zorgt de brandstof voor minder rook- en geuroverlast dan pompbenzine. Ideaal als de motor veel onbelast stationair loopt, bijvoorbeeld bij het binnenvaren van havens.

SCHOON IS BETER VOOR MOTOR, MILIEU EN GEZONDHEID

 

Ecomaxx Boat Fuel 4 bevat vrijwel geen schadelijke bestanddelen zoals benzeen, tolueen en minder aromatische koolwaterstoffen. De benzine stoot daardoor aanzienlijk minder schadelijke stoffen uit en het zorgt voor een schonere verbranding dan gewone pompbenzine. Daardoor is Ecomaxx Boat Fuel 4 schoner en beter voor gezondheid, milieu en de motor zelf. Ook verbrandt de benzine vrijwel geurloos.

Boat Fuel 4 voortaan in 5 liter 

De producten Ecomaxx Boat Fuel 4 zijn voortaan verkrijgbaar in een handige 5 liter jerrycan. Deze nieuwe verpakking komt in de plaats van de 10 liter jerrycan. Waarom? Omdat deze jerrycan handzamer is, sterker is én voorzien is van een mooie sleeve. Ook passen er vulaccessoires op die het tanken nog makkelijker maken. De jerrycan is gemaakt van stevig HDPE kunststof dat gerecycled kan worden en heeft allerlei tests, te maken met druk en belasting, succesvol doorlopen.

 

De voordelen op een rij:

handzaam en dus makkelijk tanken

met handige vulaccessoires

sterk en goed warmtebestendig

rondom voorzien van een mooie sleeve

kinderveilige sluiting

EUROL: 

Voor de juiste Olie & smeermiddelen kiezen wij voor de Eurol Nautic Marine lijn. 

Eurol is al ruim 40 jaar de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. 

Eurol produceert en levert goedgekeurde en OEM-gespecificeerde smeermiddelen.

De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij Eurol centraal. De kwaliteit van de producten wordt niet alleen gewaarborgd door de toegewijde vakmensen, maar ook door de hoogwaardige kwaliteitssystemen. Eurol is toonaangevend op het gebied van ‘World Class Manufacturing’ en is ISO 9001 gecertificeerd. 

Mens, machine en milieu

De producten van Eurol worden gebruikt in uiteenlopende toepassingen, zowel in verbrandingsmotor- als elektrisch aangedreven voertuigen en machines. Goede smering verlaagt het energieverbruik en de uitstoot, ongeacht de toepassing of technologie. Kwaliteit en duurzaamheid gaan voor Eurol hand in hand. Eurol ontwikkelt daarom kwalitatief hoogwaardige smeermiddelen die vriendelijker zijn voor mens & machine en minder belastend zijn voor het milieu.